Home Projecten Hobby's School/Werk Links Sitemap
Ik heb elektrotechniek aan de Technische Hogeschool Rijswijk gestudeerd. Aan het eind van het studiejaar 2008-2009 ben ik afgestudeerd en in bezit van een bachelor diploma en mag ik mezelf ingenieur noemen. Voor ik ben begonnen aan mijn studie elektrotechniek heb ik een jaar industrieel product ontwerpen gestudeerd aan de hogeschool rotterdam en daarvoor heb ik de havo afgerond met het natuur en techniek profiel.

Tijdens een van de projecten op school heb ik meegedaan aan de Shell Eco Marathon, met de Hydro Cruisers, het team van school waarmee we een europees zuinigheidsrecord hebben gereden (1:848).

Een van beide stages heb ik gelopen bij Midiator, een bedrijf wat randapparatuur ontwikkeld voor lichtcomputers. Ik heb hier de elektronica voor het prototype van wat inmiddels de midiator vision heet ontworpen en gebouwd
Mijn andere stage heb ik gevolgt bij hellas, een bedrijf wat gelijkrichters voor een zeer specifieke markt ontwerpt en maakt. M'n stageklusje was het ontwerpen van een 1000A ompoler. Na mijn stage is me gevraagd of ik ook bij hellas wilde afstuderen, en zo geschiedde het. Ik ben afgestudeert op een 1- /3-fase 3-10KW bidirectionele AC-DC converter, met een powerfactor van 1. Inmiddels werk ik bij DCBV, waarin alle ingenieurs van hellas in zijn ondergebracht. DC in NL is onze missie!(zie voor meer informatie gelijkspanning.nl)

*Imagination is more important than knowledge*